Datasletning af mobiltelefoner og tablets mm.

IBAS Kroll Ontrack/Blancco certificeret datasletningssoftware

Datasletning af alle data fra mobiltelefoner og tablets mm, der ikke bruges mere, er en af de store udfordringer, som mange virksomheder har med hensyn til sikring af deres følsomme data. Det skyldes, at ”smartphones” lagrer rigtigt mange informationer på selve telefonen, og derfor er det vigtigt, at disse data slettes, når mobiltelefonen kasseres og bortskaffes.

100 % sikker datasletning med IBAS Kroll ontrack/Blancco software

Det er muligt, fuldstændigt at slette alle data i mobiltelefonerne, og det er fast procedure hos os, at dataslette alle de udfasede mobiltelefoner/smartphones, vi får ind, således at det ikke længere vil være muligt at få adgang til data. Dette gøres ved, at hukommelseschippen og et eventuelt SIM-kort fjernes og dataslettes eller makuleres. Når datasletningen er ovre, får I dokumentation på dette, idét en sletterapport og et certifikat udarbejdes, hvorefter mobiltelefonen er klar til genbrug eller evt. afleveres til miljørigtig destruktion, hvis den ikke har nogen brugsværdi.

 

 

 
Genbrug af mobiltelefoner, giver også en gevinst for miljøet.
 
Softwaremæssig sletning af data i mobiltelefoner er hele grundstenen i genbrugsprocessen,
da det giver mulighed for at kunne sælge udstyret videre, uden at den tidligere ejers data følger med. Så datasikkerheden er høj og langt størstedelen af de mobiltelefoner, vi modtager, kan videresælges og dermed belaster de ikke miljøet som affald.

   
Bliv ringet op Få et tilbud