IT Genbrug, også godt for miljøet.

IT-genbrug, er den rigtige måde at bortskaffe IT-udstyr.

Det at genbruge IT-udstyr er en æressag for vores virksomhed, og vi søger derfor at genanvende så meget IT-udstyr som overhovedet muligt.

Hvis vi ikke kan genbruge udstyret til videresalg, bliver det genvundet, bl.a. for metaller, gennem vores miljøbevidste skrotningssamarbejdspartnere.

Derfor er IT-genbrug gennem BuyBackIT, det sikre valg, fordi både miljø, IT-sikkerhed og økonomi kommer i første række for os.

Inden for IT-genbrug er det vigtigt, at følsomme data fra den tidligere ejer ikke bliver videregivet til den nye ejer, derfor bliver alle data-bårne medier dataslettede efter Datatilsynets krav. Når alle data på medierne er slettede, giver det mulighed for at sælge disse videre, så IT-genbrug også kan blive en økonomisk rentabel løsning. 

Vi har en to forskellige IT-genbrugs løsningsmodeller;

1) Fra gang til gang løsningen.
Denne løsning består i, at I udarbejder en liste over det IT-udstyr mv., der ikke længere bliver brugt i virksomheden. Listen sender I til os, og på baggrund af denne, udarbejder vi et uforpligtende købstilbud til jer.

Skriv gerne alt udstyr på - vi modtager mere end kunderne umiddelbart tror, f.eks. computere, skærme, IP telefoner, smartphones, servere, ubrugte tonere osv.

2) Den faste IT genbrugsløsning
Den anden løsning er, at vi sætte en IT- genbrugsløsning op ude hos Jer, så når der er IT der skal genbruges, lægger I det op i de forskellige emballager, vi har sat op ude hos Jer. Når emballagen er fyld op, så kommer vi og henter udstyret og derefter sender vi en rapport og udbetaler eventuelt overskud. Denne løsning, minimere arbejdsbyrden ved at genbruge IT-udstyret og giver samme resultat som den første løsningsmodel.

 

IT genbrug

Bliv ringet op Få et tilbud