Om os

Hvem er BuyBackIT.dk

BuyBackIT er startet af Geo Bjerregaard, som har arbejdet i IT-genbrugs branchen i flere år. Og det var med afsæt i at de danske virksomheder, simpelthen genbrugte for lidt af deres brugte/udfacede IT-udstyr at firmaet blev startet. Nu er vi over 5 medarbejdere og oplever en rivende udvikling. Som vores mange loyaliale kunder er med til at hjælpe os med.

- For vi er til for kunderne og ikke omvendt. 

Om BuyBackIT.dk

Hos BuyBackIT er vores DNA grønt og det er vores vision at danske virksomheder genbruger mere af deres brugte IT-udstyr. Det gør vi ved at gøre det lettere, hurtigere, sikre, grønnere og mere økonomisk rentabelt.

Bortskaffelse af IT-udstyr, skal ændres fra en udgift, til en indtægt!

Vi arbejder på at det skal være en økonomisk rentabel løsning at bortskaffe IT-udstyr, det gør vi ved at samarbejde meget tæt med vores kunder, så processen bliver optimeret så meget som muligt. Ud over at vi skaber en indtægt, er det alfa omega at vi arbejder udfra at det samtidigt er godt for miljøet, både i forhold til genbrug og genvinding.  For at vi overhovedet kan genbruge udstyret og skabe grobunden for at alle de ovennævnte ting kan ske, skal det samtidigt være 100% sikkert at bortskaffe virksomhedens brugte IT-udstyr, derfor overholder vi som minimum alle krav fra datatilsynet.

Vores målsætninger er:

  • Vi skal være et rigtig godt alternativ til at skrotte IT-udstyret

  • En løsning fra BuyBackIT, skal frigive mandetimer og resoucer

  • Få de danske virksomheder til at overholde datatilsynets krav til datasletning

  • Vi vil være den bedste løsning på bortskaffelsesmarkedet

  • At IT-udstyret ikke står og mister værdi i kælderen

  • Det skal være lettere at genbruge end at skrotte IT-udstyr

  • Vi skal kunne levere det rigtige sikkerhedsniveau til den rigtige pris

  • Vores kunder skal føle sig trygge - IT-sikkerhed er en tillidssag


Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 61 800 866 eller e-mail salg@buybackit.dk, hvis du har spørgsmål eller kommentarer. 

 

 

 

 

 

 

Bliv ringet op

F et tilbud

 

Nyhedsbrev